Un cadell de la guineu del Trinity ja vol anar a classe

Un cadell de la guineu del Trinity ja vol anar a classe La guineu Sam amb un dels cadells / Foto: TCD via Twitter

L’any passat, unes setmanes després de l’inici del primer confinament, al centre de Dublin es van començar a veure animals que no són gaire habituals en zones urbanes i és que l’aturada de l’activitat comercial i la disminució del trànsit van fer que algunes guineus fossin vistes per carrers tan cèntrics com Grafton, on en temps no pandèmics seria força difícil que qualsevol animal salvatge es veiés amb cor de passejar-hi.

I entre els nous usuaris de la via pública al centre de la capital irlandesa va ser la guineu Sam la que més va cridar l’atenció, atès que va establir la seva base d’operacions al Trinity College, fent escapades fins a Saint Stephen’s Green. Al principi, amb tot tancat, la Sam va passar-ho força malament perquè no hi havia bosses d’escombraries amb restes de menjar i perquè va desenvolupar sarna que, sortosament, va superar gràcies als antibiòtics proveïts, via menjar, per alguns professors de veterinària del Trinity.

De fet, no només es va recuperar sinó que, probablement per la millora del seu aspecte físic, també va començar a festejar amb una guineu mascle, a qui es va batejar com a Prince i amb qui va tenir una relació molt fructífera; en aquest sentit, uns mesos més tard es va poder veure la Sam acompanyada de cinc cadells en una zona una mica amagada del campus.

I ara, sembla que els fills ja han crescut força fins al punt que n’hi ha un que ja vol començar a estudiar a la universitat, com es pot comprovar en un vídeo publicat pel Trinity College a les xarxes socials (a sota) i en què es veu un dels cadells passejant per davant d’una finestra, picant al vidre i mirant de trobar un punt d’accés. El deixem entrar?

 

 

Torna a dalt