Big Boy, el gelat perfecte per a passar l’onada de calor

Big Boy, el gelat perfecte per a passar l’onada de calor Un Big Boy per a passar millor la calorada / Liffey

La previsió de Met Éireann és que durant els dies vinents faci molta calor, tot i que sense sense arribar, ni de bon tros, a les temperatures del continent o de la Gran Bretanya, però enfilant-se fins als trenta-un graus en alguns punts de l’interior dilluns dia divuit, un fenomen que no és gens habitual a causa de la influència atlàntica, que també a l’hivern té el seu impacte sobre l’illa fent que siguin molt més suaus que altres llocs a la mateixa latitud.

⇓ VÍDEO a sota ⇓

De tota manera, hi ha diversos mètodes per a passar la calor, com anar a la platja, instal·lar una piscina inflable a la banda del darrere de la semi-detached o anar a l’estació de servei Curran a Ross Cross, situada a tocar de l’autopista M3 entre Navan i Dunshaughlin (Comtat de Meath), on sembla que tenen el cucurutxo més gros de tot Irlanda, al qual anomenen Big Boy.

El gelat gegant ha estat molt reeixit perquè segons Seán Vaughan, que fa tres anys que treballa a l’establiment, els dies entre setmana en venen entre dos-cents i tres-cents i els caps de setmana uns cinc-cents -el rècord és de sis-cents un en un sol dia-, assegurant que en algunes ocasions es viuen moments de bogeria i que la màquina de gelats treu fum durant tot el dia.

A més, Vaughan explica que la reeixida història del Big Boy té el mèrit afegit que no n’han fet publicitat de cap mena i que tot és gràcies al boca-orella; entre la clientela més habitual hi ha gent que viu o treballa a la zona, però també hi ha automobilistes desviant-se de la seva ruta prevista o fins i tot gent de Dublin que hi va expressament.

L’origen d’aquest cucurutxo tan popular es remunta a fa més de quatre anys quan els treballadors de Can Curran van muntar una divertida competició per tal de veure qui era capaç de fer-ne un de més llarg i per ara el rècord és de trenta centímetres. El preu és de quatre euros si el client vol l’extra de la barreta de xocolata o de tres amb seixanta sense.

Font: The Irish Mirror, RTÉ i The Meath Chronicle

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt