El Liffey fa 12 anys

El Liffey fa 12 anys Els dotze cupcakes d'aniversari del Liffey

Si avui és 24 de febrer, això vol dir que el Liffey està d’aniversari i que ja fa dotze anys d’aquell matí -ara no recordem si gris i fred- que va engegar aquest projecte periodístic que mira d’explicar la realitat irlandesa des de la quotidianitat, la proximitat i el costumisme.

Afortunadament, tant del punt de vista de salut com informatiu, durant els darrers dotze mesos l’actualitat ha anat tornat a la normalitat i això ha fet que les notícies publicades hagin estat una mica més variades, abandonant el virus Covid-19, que durant alguns moments de la pandèmia havia copsat el gros de les històries del diari, gairebé a mode monogràfic.

Aquest és el primer aniversari postpandèmic i amb el model de treball híbrid consolidat, per la qual cosa el tradicional pastís gegant que cada 24 de febrer acabava convertit en no res al cap de poques hores ja forma part de la història i ara la celebració la fem amb uns cupcakes especialment per a l’ocasió.

D’altra banda, el diari ha continuat fent els podcasts de les notícies, una opció per als qui tinguin dificultats a l’hora de llegir, però també per als més ganduls a qui agrada que els ho donin tot mastegat. Enguany, a mitjan gener, gairebé dos anys després d’iniciar aquest projecte sonor, vam arribar al podcast número 500, és a dir, que ja acumulem moltes hores donant la tabarra.

Bé, això és tot, moltes grà...STOP! Que hi ha novetats i de les grosses! Estimats lectors, avui la família del Liffey dóna la benvinguda a un nou membre, que ha nascut de matinada exactament dotze anys després que el diari: Liffey TV, un projecte audiovisual a semblança del Liffey, però que, com el nom indica, serà en imatges, bàsicament, la tele del Liffey. Així doncs, el conglomerat comunicatiu irlandès en català ja té tres formats: diari, podcast i vídeos.

Ara sí, acabem, moltes mercès per llegir-nos, escoltar-nos i ara, també mirar-nos.

Salutacions,

Marc Esteve

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt