El segrest de Taylor Swift a l'aeroport acaba feliçment

El segrest de Taylor Swift a l'aeroport acaba feliçment La Taylor Swift de cartró / Foto: Dublin Airport

El cap de setmana passat la cantant Taylor Swift va fer tres concerts a l’Aviva Stadium en el marc de la gira The Eras Tour, iniciada el dia disset de març del 2023 a Glendale (Arizona, els Estats Units) i que acabarà el vuit de desembre a Vancouver (el Canadà). I amb l’artista, també va arribar la febre swiftie que durant els darrers mesos ha recorregut el món, com ho prova el fet que les entrades per als tres concerts a l’Aviva van exhaurir-se i que a Dublin hom pogués veure molts fans de la cantant nord-americana.

Fins i tot l’aeroport va afegir-se a la festa i va erigir un retall de cartró amb una foto de Swift de mida humana com si estigués en ple concert, amb el body habitual amb què l’artista s’abilla durant les seves actuacions i un micròfon, on es podia llegir “In my Dublin Airport Era” en un cercle a l’altura de la cintura així com un rètol, als peus, amb les paraules Dublin Airport i el logotip de l’aeroport dublinès.

La Taylor Swift de cartró va causar furor entre els fans de la cantant que passaven per la Terminal 2, que no van dubtar ni un moment a fer-s’hi unes fotos, però els responsables de l’aeroport no havien pensat que el fanatisme, mai millor dit, d’alguns fans se sortiria de mare i els duria a emportar-se el retall de cartró, que és el que ha passat aquest divendres a primera hora del matí, més concretament a les 6h37, segons el tweet emès inicialment pel compte del Dublin Airport a X, en què ha advertit la segrestadora de la Taylor Swift acartonada que tenien la gravació de l’incident i de com se n’havia anat amb el seu cotxe.

L’aeroport ha donat dues opcions a la segrestadora: tornar-los-la -atès que s’havien compromès a donar-li a un nen resident a la zona- o fer una generosa donació a una ONG. Finalment, l’aeroport ha anunciat que la dona havia contactat amb ells assegurant-los que els tornaria la Taylor de manera ràpida -swift return, en anglès. L’aeroport ha volgut treure ferro a l’afer i aquí no ha passat res.

Després, animats per la bona nova, han volgut continuar amb to bromista -força habitual al compte del Dublin Airport a X- i han advertit un altre malfactor -en aquest cas inventat- per no haver pagat una ampolla d’aigua, que els passatgers poden agafar i pagar introduint dos euros en una ranura sense que ningú ho controli, és a dir, que la recaptació depèn de l’honestedat dels que agafen una aigua; amb tot, la relació entre ingressos i ampolles agafades revela que hi ha un alt percentatge de gent que paga.

 

Torna a dalt