L’Agència de Protecció de Dades pentinarà les xarxes socials

L’Agència de Protecció de Dades pentinarà les xarxes socials Quarter General de Google a Barrow Street, Dublin 4 / Foto: Liffey

Després de fer-li una bona repassada a Facebook obligant l’empresa de Mark Zuckerberg a realitzar diversos canvis relacionats amb la privacitat dels usuaris, ara, el director de l’Agència Irlandesa de Protecció de Dades, Billy Hawkes, ha afirmat que pentinaran altres xarxes socials d’internet que tenen la seva seu europea a Dublin com Linkedin, Google i Twitter. Aquesta localització a la capital d'Irlanda atorga a I'Estat una responsabilitat molt significativa davant la resta d’Europa.

Hawkes ha fet aquestes declaracions mentre defensava la seva feina perquè, malgrat que l’auditoria realitzada a Facebook fa poc més d’un any havia estat la més important de la història de l’agència, un grup d’internautes preocupats per la privacitat a la xarxa volen portar Hawkes al jutjat per no haver arribat prou lluny. Segons Max Schrems, l’estudiant austríac fundador de Europe v Facebook, l’empresa continua retenint dades esborrades, tant dels usuaris com dels no usuaris.

Font: RTÉ

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt