El Mater Hospital campió europeu de les mans netes

El Mater Hospital campió europeu de les mans netes Entrada del Mater Hospital a North Circular Road, Dublin 7 / Foto: Liffey

Una inspecció duta a terme per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) a diversos hospitals europeus ha determinat que el Mater Hospital dublinès és el centre sanitari amb una millor higiene de mans. Així doncs, el proper 25 de juny se li entregarà un guardó al quarter general de l’OMS a Ginebra i l’encarregada de recollir-lo serà Ann Higgins, infermera del departament de control d’infeccions d'aquest centre situat entre North Circular Road i Eccles Street (Dublin 7).

Fergus Clancy, director general del Mater, ha mostrat la seva satisfacció i ha felicitat la plantilla tot assegurant que és un reconeixement al seu compromís a seguir les millors pràctiques a fi de prevenir les infeccions. Segons l’OMS, als països desenvolupats hi ha entre un 8 i un 10% de pacients que agafen una infecció a causa de la manca d’higiene als hospitals, percentatge que puja al 20% en els països subdesenvolupats.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/gNRQ

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt