Iarnród Éireann vol millorar el sistema de reserves

Iarnród Éireann vol millorar el sistema de reserves Panell electrònic amb el nom de qui ha fet la reserva / Foto: Liffey

En reservar un seient per internet amb Iarnród Éireann quan hom puja al tren veu el seu nom escrit en els panells electrònics que hi ha a l'interior dels vagons just a sobre de la finestra (foto) però un problema força habitual quan hom arriba a la butaca és trobar-se que ja hi ha algú assegut.

De vegades és perquè hi ha qui no s'hi fixa i s'asseu al seient que més li plau però d'altres és perquè el sistema de visualització no s'ha carregat i no hi apareix cap nom; en el primer cas és més fàcil de dir-li a l'ocupant que aquell seient està reservat però en el segon ja és una mica més difícil i s'ha de demostrar ensenyant el bitllet o donant explicacions.

Segons Iarnród Éireann, la raó per la qual es dóna aquesta situació és que quan el maquinista introdueix el codi identificador del tren al sistema, que es carregui o no i que apareguin els noms als panells electrònics depèn de la qualitat de la wi-fi que hi hagi en aquella estació.

A fi d'intentar solucionar aquest problema, durant les properes setmanes la companyia ferroviària provarà una nova tecnologia basada en una targeta SIM 3G que hauria de ser més segura a l'hora de carregar la informació. En cas que funcioni s'implementarà a tots els trens.

Font: The Journal.ie

URL curta: ves.cat/mcEG

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt